ZomerOrkest Nederland is een onderscheidend en innovaties orkest. Een orkest dat bij mensen om de hoek speelt, op pleinen, terrassen en in parken. Op deze manier laat ZomerOrkest Nederland een ongekend groot publiek kennis maken met blaasmuziek en jonge- getalenteerde musici.

ZomerOrkest Nederland heeft visie en durf om te vernieuwen, zit vol ideeën en heeft doorzettingsvermogen. De stichting staat voor kwaliteit, muzikaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Jonge talentvolle bestuurders krijgen het vertrouwen om de stichting te blijven vernieuwen en verbeteren.

ZomerOrkest Nederland streeft ernaar om zoveel mogelijk financieel zelfstandig te zijn. Met als doel de continuïteit van de promotie van de blaasmuziek en talentontwikkeling te garanderen. ZomerOrkest Nederland is een betrouwbare en transparante partner met al vele decennia ervaring. Een stabiele organisatie gedragen door enthousiaste en talentvolle vrijwilligers.

ZomerOrkest Nederland kan op veel verschillende manieren ondersteund worden. Samen met de sponsor wordt een sponsorcontract op maat gemaakt.  Met steun  geeft u het ZomerOrkest Nederland onder andere de kans om op ZON-waardige locaties te spelen en maakt u een compositieopdracht mede mogelijk. 

Stichting ZomerOrkest Nederland beschikt over de culturele ANBI status.

 

  • Jong muzikaal talent

  • Stabiele en vernieuwende organisatie

  • Onderscheidend orkest

  • Orkest van hoog muzikaal niveau

  • Orkest met passie en enthousiasme

  • Landelijke bekendheid en exposure

 

Please fill in all of the required fields