Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\domains\zomerorkest.nl\wwwroot\wp-content\plugins\visual-form-builder\public\class-form-display.php on line 241

Om ZomerOrkest Nederland op een meer structurele basis financieel te ondersteunen is het initiatief ‘Vrienden van Tante Dinie’ in het leven geroepen. Iedereen die ZomerOrkest Nederland een warm hart toedraagt, kan donaties doen door zich aan te melden als Vriend van Tante Dinie. Als Vriend van Tante Dinie draag je bij aan het voortbestaan van ZomerOrkest Nederland, de promotie van blaasmuziek in Nederland en de ontwikkeling van jong muzikaal talent.

Dankzij de Vrienden van Tante Dinie is het voor ZomerOrkest Nederland mogelijk om ieder jaar weer vele toehoorders te verassen met blaasmuziek op zijn best!

Vanaf €25,-  per jaar bent je al vriend van Tante Dinie! Als Vriend ontvangt u de volgende voordelen:

  • Jij ontvangt gratis toegang tot het Vrienden van… Concert! tijdens de tournee

  • Jij ontvangt de nieuwsbrief met al het nieuws rondom ZomerOrkest Nederland

  • jij ontvangt de concertregistratie van het Vrienden van… Concert

 

Controle

  • Submit
De machtiging is een doorlopende machtiging. Dit betekent dat tot wederopzegging éénmaal per jaar, begin juli, het aangegeven bedrag van je rekening afgeschreven zal worden. Uiteraard word je hier van te voren in de nieuwsbrief van op de hoogte gesteld. Het intrekken van machtigingen of doorgeven van email- en/of adreswijzigingen kan de secretaris.