ACADEMY

Vanaf nu kan je je aanmelden voor de ZON ACADEMY 2022 via het formulier op deze pagina!

ZomerOrkest Nederland staat voor de promotie van blaasmuziek. Om nog meer jonge muzikanten te laten ervaren hoe het is om mee te spelen in een jong, enthousiast en talentvol harmonieorkest, heeft ZomerOrkest Nederland de ZON ACADEMY in het leven geroepen.

De ZON ACADEMY is een dag vol musiceren, uitdaging, inspirerende workshops en een spetterend optreden met het orkest van ZomerOrkest Nederland. Jonge muzikanten in de leeftijd van 9 tot 16 jaar (met minimaal 2 jaar speelervaring) kunnen zich via onderstaand formulier aanmelden. Deelnemers van de ZON ACADEMY ontvangen digitaal de bladmuziek (4 muziekwerken) die uitgevoerd zullen worden samen met het orkest.

Tijdens de ZON ACADEMY zullen de deelnemers verschillende workshops volgen van gerenommeerde dirigenten en docenten en zal samen met het orkest de muziek worden ingestudeerd. Behalve samen musiceren is er ook een gezamenlijke lunch, de ZON ACADEMY-deelnemers ervaren de échte ZON beleving! De ZON ACADEMY zal eindigen met een matinee openluchtconcert van het orkest.

Tijdens dit concert zullen de ZON ACADEMY-deelnemers aansluiten om de vier ingestudeerde muziekwerken samen met het orkest van ZON2022 op te voeren. De muziek van de ZON ACADEMY is speciaal geschreven voor alle verschillende niveaus van de deelnemers. Hierdoor is het voor iedere deelnemer een leuke en leerzame ervaring!


Praktische informatie

Locatie repetities: Cultureel Centrum De Drie Lelies, Narvikstraat 1, 3297 AM Puttershoek

Locatie concert: Oranjeplein, 3297 CV Puttershoek

Datum: zaterdag 30 juli 2022

Tijden: 11:00 – 18:30 uur (incl. lunch)

Informatie: concert@zomerorkest.nl

De ZON Academy 2022 wordt georganiseerd in samenwerking met de MaasMuziek.

Je kunt inschrijven via onderstaand formulier:

Inschrijven ZON ACADEMY

 

Controle